logo_Granart.png
 
header to be cropped.jpg

GranArt betyder håndværk og kunsten at forarbejde hvede. Et navn, der udtrykker den opmærksomhed, virksomheden lægger i at udvælge den vigtigste ingrediens: mel. En simpel råvare, der giver liv til skatte af smag, når den møder andre ingredienser i topkvalitet og bliver behandlet med omhu og kompetence.

I den 2.300 kvadratmeter store fabrik i Toscana produceres Granart-specialiteterne ved hjælp af avancerede systemer, men efter traditionelle metoder. Ved siden af automatiserede produktionsfaser, som at rulle dejen, bruger virksomheden stadig håndværksmæssige processer, såsom at “knuse” dejen med hånden.

Resultatet er snacks og bagværk til hverdag og fest, der bevarer duften, smagen og konsistensen som det, der engang var den lokale hjemmeproduktion.

GranArt hører til Tedesco Group, en vigtig aktør inden for industrielt bagværk med produktionssteder i tre forskellige italienske regioner. De viderefører Italiens stolte tradition for bagværk – sødt og salt.