Kærligheden til jorden, til traditionen og fortsat innovation har gjort BioOrto til et brand, der i dag er
synonymt med økologisk frugt og grønt af absolut topkvalitet i hele Europa.
Jorden, som Passalacqua-familien har erhvervet over tid og dyrker, ligger i den helt ideelle
klimaposition for økologisk dyrkning af grøntsager. Her fremstiller BioOrto økologiske olier, tomater,
grøntsager og frisk frugt i stor skala og allerhøjeste kvalitet.
Udover salg af friske grøntsager til Italien og resten af Europa udmærker BioOrto sig ved produktion
af monocultivar ekstra jomfruolivenolier og konserves i topkvalitet.
Hvert år fremstilles 7000 tons saucer, olier og økologiske pestoer af afgrøderne på Passalacqua-
familiens 500 hektar. Produkterne forarbejdes i virksomhedens innovative produktionsanlæg på
65000 kvadratmeter.
En fornøjelse for ganen i et enkelt og rent design: BioOrto, naturligt økologisk.