LOGO VENTURINO COMPLETO VETTORIALE.png
 
Header - to be cropped.jpg

Familien Venturino begyndte at producere olivenolie med 1500 oliventræer af sorten taggiasca i 1945 på en gammel vandmølle. I dag råder virksomheden over 200.000 gamle oliventræer – stadig udelukkende af sorten taggiasche – i den smukke dal Dianese i Ligurien. Der er med andre ord løbet meget olie gennem møllen siden virksomhedens begyndelse.

Venturino producerer pesto med råvarer af højeste kvalitet, hovedingredienserne i den klassiske ’pesto alla genovese’ er basilikum D.O.P. fra Ligurien og ekstra jomfruolivenolie, som den gamle familievirksomhed er specialiseret i. Kvaliteten af råvarerne gør en tydelig forskel, som kan smages i det færdige produkt.

Venturino producerer også en delikat rød pesto, pastasaucer, oliven og patéer til retail, private label og foodservice.

Venturino kombinerer gamle håndværkstraditioner med en moderne innovation, der gør virksomheden i stand til at levere produkter af højeste kvalitet til det internationale detailmarked.