skip to Main Content

Venturino

Familien Venturino begyndte at producere olivenolie med 1500 oliventræer af sorten taggiasche i 1945 på en gammel vandmølle. I dag råder virksomheden over 200.000 gamle oliventræer – stadig udelukkende af sorten taggiasche – i den smukke dal Dianese i Ligurien. Læs mere…

 

Venturino

PRODUKTER

Venturino (1 Di 5)
Venturino (2 Di 5)
Venturino (3 Di 5)
Venturino (4 Di 5)

Venturino producerer pesto med råvarer af højeste kvalitet, hovedingredienserne i den klassiske ’pesto alla genovese’ er basilikum D.O.P. fra Ligurien og ekstra jomfru olivenolie, som den gamle familievirksomhed er specialiseret i. Kvaliteten af råvarerne gør en tydelig forskel, som kan smages i det færdige produkt.

Venturino producerer også en delikat rød pesto, pastasaucer og patéer.

Venturino kombinerer gamle håndværkstraditioner med en moderne innovation, der gør virksomheden i stand til at levere produkter af højeste kvalitet til det internationale detailmarked.