skip to Main Content

RUMMO

Rummo leverer pasta af den allerhøjeste kvalitet og er det eneste pastaprodukt, der er certificeret for sin kogeevne af Bureau Veritas.

Rummos pastaprodukter er tegnet for restaurationsbranchen og har en ekstremt god evne til at holde sig ‘al dente’ på grund af den patenterede produktionsmetode ‘Lenta lavorazione®’. Pasta Rummo har et højt proteinindhold på 14,5 procent, som resultat af råvarernes høje kvalitet.

Logo – Rummo

PRODUKTER

Produkt Rummo Pack 4 2
Produkt Rummo Pack 4 3
Produkt Rummo Pack 4 5
Rummo 8
Produkt Penne Rigate
Rummo 6
Rummo 7

Lenta Lavorazione®

Rummo har udviklet og patenteret en unik produktionmetode Lenta Lavorazione®.

En ny og patenteret type bronzeform til produktion af pasta efter Lenta Lavorazione® metoden sikrer både pastaens ekstraordinært gode kogevne samtidig med at den bibeholder pastaens evne til at optage smag fra sovsen. Den patenterede pastaform er lavet af bronze og teflon, og løser et pastaproduktionens store dilemmaer.

Kvalitetspasta produceres normalt gennem bronzeforme, som giver pastaen en mere porøs og ru overflade. På den måde kan pastaen bedre optage smag fra sovsen. Produktionen med bronzeforme betyder desværre også at pastaens kogeevne forringes, og pastaen risikerer at gå i stykker og miste formen, når den bliver kogt.

Pastaen der i stedet produceres gennem teflonforme har normalt en bedre kogeevnen – men pastaen får en helt glat overflade, hvor sovs og smag har svært ved at fæstne sig. Dette problem løser Rummo med Lenta Lavorazione®, der kombinerer det bedste fra begge metoder.