skip to Main Content

Costadoro

Costadoro producerer kaffe af ekstremt høj kvalitet og er en i dag en vigtig aktør i udbredelsen af den italienske caffé espresso i hele verden. Med mere end 150 millioner kopper kaffe serveret i 30 forskelige lande, har Costadoro opnået en vigtig rolle på det internationale marked. Læs mere…

Costadoro

PRODUKTER

Produkt Costadoro 3
Produkt Costadoro 2
Produkt Costadoro (1)

Intens nydelse

Kvalitetsgaranti og gennemsigtighed i forhold til forbrugerne er stærke værdier, der giver Costadoro loyale kunder i Italien og i verden. Perfektionisme og kompromisløs opmærksomhed i enhver fase i produktionskæden er urørlige værdier for Costadoro, mens innovation og videnskabelige undersøgelser bidrager til at sikre forbrugerne ikke bare en simpel kaffe, men et intenst øjeblik af nydelse.

Kaffekærlighed siden 1890

Kafferisteriet Costadoro åbnede i 1890 og blev hurtigt et samlingspunkt for alle Torinos indbyggere med sans for god kaffe. Udviklingen fra den familiedrevne virksomhed til den moderne internationale virksomhed er resultatet af passion, hårdt arbejde og innovation – altid med den omhyggelighed, der kendetegner det gode håndværk.

Det sublime resultat

Costadoro har helt fra starten arbejdet ud fra en filosofi om, at der findes afgørende faktorer for at opnå et sublimt resultat:

  • Indgående kendskab til produktet
  • Omhyggelig udvælgelse af de bedste råvarer på markedet
  • Konstant forbedring og innovation
  • Fulgt af specialister

Enhver fase af produktionen af kaffe fra Costadoro bliver fulgt af et team af specialister, som arbejder passioneret for at sikre forbrugeren en kaffe af ekstremt høj kvalitet med en umiskendelig god smag. Costadoro har opnået det prestigefyldte autorisation fra den uafhængige organistation IIAC (International institute of Coffee Tasters), og tilbyder nu IIAC-certificerede kurser og undervisning i Costadoro Coffee Lab til barpersonale, der serverer italiensk espresso. Derudover råder Costadoro over et laboratorie til analyse af kaffen.