skip to Main Content

AGNONI

Agnoni er navnet på firmaet og familien bag, der har dyrket landbrug gennem flere generationer og producerer italienske specialiteter med en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Gør sig godt på bordet som aperitif, forret eller tilbehør sammen med kød, ost og vin. Læs mere…

Agnoni

PRODUKTER

Img0923
Img0928
foto sottoli 030
foto sottoli 032

Familiegård mellem bjerge og hav

Familiegården Agnoni ligger syd for Rom mellem bjergene og havet. Her mødes og modnes århundreders erfaringer med livet som bonde; dyrkningen af jorden, forarbejdningen af dens frugter og konserveringen af dem. Familien Agnoni følger omhyggeligt hele produktionsprocessen for at realisere deres simple og smagfulde produkter. Firmaet sætter en ære i at arbejde med absolut respekt for jorden og dens rytmer uden at presse den naturlige produktion.

Bredt udvalg af specialiteter – perfekt som antipasto og tilbehør

Agnoni producerer en bred vifte af specialiteter. Blandt andre:

  • Artiskokker i ekstra jomfru olivenolie. I forskellige variationer, med stilk, artiskokhjerter, grillede artiskokker og Agnonis specialitet; ’Carciofi alla cafona’, artiskokker forarbejdet udelukkende ved håndkraft og traditionelle metoder og tilsat krydderurter, der fremhæver artiskokkens unikke smag.
  • Grillede grøntsager i ekstra jomfru olivenolie. Forskellige variationer; squash, auberginer, gule og røde peberfrugter og champignoner. Af de friske grøntsager udvælges de bedste, som grilles med krydderurter og konserveres i ekstra jomfru olivenolie. Perfekt som antipasto.
  • Unikke patéer. Cremer, der består udelukkende af de friske grøntsager, der er nænsomt forarbejdet og tilsat ekstra jomfru olivenolie og krydderurter. Mange variationer, blandt andre; sorte og grønne oliven, artiskok, aubergine, valnødder, svampe og rucola. Perfekt på brød og crostini.